Va arribar a Ciutadella quan tenia 6 anys d’edat, i ara, el proper 13 de juny en farà 75. Ja jubilat, i amb gairebé una cinquantena llarga d’anys al capdavant de diversos negocis sobretot en el món de la restauració i hostaleria, en Francisco ‘Paco’ Carrasco Rubio (Algeciras -Cadis-, 1943) acaba de rebre el guardó a la trajectòria empresarial dels Premis Gastronòmics Menorca 2017 que atorga anualment l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears.
D’aquesta trajectòria, per ser avui en dia tot un referent dins d’aquest món de la restauració, sense dubte en destaca, i sempre juntament amb la seva esposa Juana Florit Bosch (Ciutadella, 1947), la fundació en el seu moment del bar-cafeteria Ses Voltes, conegut com a Can Carrasco, i que, ampliat i reconvertit, actualment condueixen els seus fills com a Espai Gastronòmic Ses Voltes. En coneixerem la seva història des dels inicis a través del mateix Paco Carrasco, que abans de dedicar-se a la restauració, en temps difícils de postguerra, va obrir-se camí també fent altres feines des de ben petit.
Si t’interessa saber més d’aquest reportatge el trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem