El Centre Artesanal de Menorca organitza aquest dissabte, 30 de juny, la segona edició d’aquesta iniciativa coordinada pel cuiner Miquel Mariano i en la qual participaran 10 parelles formades per avi/àvia i nét/a.
Aquest dissabte 30 de juny, d’11.30 a 13 hores, se celebra la segona edició de l’activitat “Receptes per dies de festa amb producte local”, una iniciativa impulsada pel Centre Artesanal de Menorca, adscrit a la Fundació Foment del Turisme de Menorca, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal.
L’activitat, coordinada pel cuiner Miquel Mariano, està dirigida a grans i petits. De fet, els participants seran 10 parelles formades per un avi/àvia i un nét/a (de 8 a 12 anys). És a dir, es tracta d’una jornada lúdica i alhora formativa de caire intergeneracional.
Les parelles aprendran a cuinar un plat del receptari menorquí guiades pel cuiner mercadalenc i al mateix temps coneixeran de primera mà les propietats del productes locals de temporada i alguns secrets de la cuina tradicional de l’illa.
Encara queda alguna plaça lliure. Per inscriure’s només cal trucar al telèfon 971 154 436 i reservar la plaça. És una activitat gratuïta.