Glaç Rosat Noirs de Maria Casanovas Elaborat amb Pinot Noir de viticultura orgànica i ecològica

Nota de tast

Aspecte: Color rosa pàl·lid, net i brillant.

Nas: Aromes molt subtils i fresques amb tocs de maduixa i grosella.

Boca: Entrada franca i neta. Sedós, amb una punta d’acidesa vibrant. Molt llaminer.

 

MARIDATGE

Estam davant un gran vi que us sorprendrà des del primer glop i que maridarà a la perfecció amb plats de peix i marisc.

Ideal per a unes escopinyes al natural, unes ostres, unes escopinyes de gallet al vapor, uns musclos al forn a la menorquina o un carpaccio de gambes o de rap.

Acompanyarà unes gambes fregides amb all i julivert, conyac i suc de taronja natural, o bé un escamarlans a la planxa.

Calderes, arrossos a la paella o dins el tià o arrossos caldosos de llagosta, de llamàntol o de rap i escamarlans.

Qualsevol peix al forn a la menorquina com pot ser un dètol, anfós o bé donarà encara més sabor a una morruda o una càntara al forn amb patates.

Peixos blancs com el llobarro o la orada a la graella o a la sal.

Marida amb el salmó i la tonyina, tant a la graella com en tàrtar.

També és l’acompanyant ideal per a un poke bolw de salmó, per exemple

Us el recomanam per acompanyar plats de pasta i pizza d’autor.

Marida a la perfecció amb el sushi, sashimi, niguiris…

Si voleu saber més dels vins i caves del Celler Maria Casanovas ho podreu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.