Com contaminam en l’àmbit domèstic, amb els aliments, els productes de neteja o els envasos de plàstic, serà el tema de la segona taula rodona del cicle «Aprenguem a no contaminar el planeta», organitzat pel GOB i l’Ateneu de Maó. Serà aquest dijous, 31 d’octubre a les 20 h, a l’Ateneu. Hi participarà Joan Rieradevall, Professor del Departament d’Enginyeria Química, Biològica i Ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona; Aina Calafat, tècnica de la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica i Joan Sànchez i Noemí Garcia en representació de la Cooperativa San Crispín, que està immersa en la reducció de plàstics en els seus supermercats i la potenciació del producte local i ecològic.
En la vida diària i en tots els actes que feim incidim en el nostre entorn i en el nostre cos. Quins productes compram o quin aliments consumim són decisions personals que afecten el medi ambient i també la nostra salut. La idea d’aquesta taula rodona és parlar d’aquestes qüestions i veure quines opcions factibles tenim de reduir els impactes negatius. A tot el cicle de taules rodones es dona molta importància a les intervencions i preguntes dels assistents, per centrar el problema i les solucions a les preocupacions reals.
Aquest cicle està organitzat pel GOB i l’Ateneu de Maó amb la col·laboració de Menorca Preservation Fund. Podeu veure el programa de les taules rodones clicant aquí.