AMPLIACIÓ: Mora reclama mesures més contundents per prevenir la propagació del COVID-19

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha fet una compareixença per a valorar les últimes mesures implementades pel Govern estatal per a prevenir la propagació del COVID-19. Abans de començar la seva intervenció ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat davant l’increment del nombre de persones contagiades pel coronavirus a Menorca i ha volgut reiterar la importància de la disciplina social per a combatre de manera conjunta i efectiva aquesta pandèmia global.

La Presidenta ha valorat positivament les noves mesures socioeconòmiques implementades pel Govern central i ha celebrat que el tràfic aeri i  marítim s’hagi finalment restringit com ja s’havia sol·licitat des de la pròpia institució insular. Així, només hi haurà un vol diari d’anada i tornada amb Madrid i Barcelona, i dos vols diaris amb Mallorca i tan sols es podrà viatjar per raons sanitàries, per retornar a casa o per treballs essencials. El tràfic marítim també queda restringit a mercaderies, sempre garantint el subministrament d’aliments.  

Tot i la valoració positiva de les noves mesures implementades, la Presidenta ha manifestat que «no són suficients». Mora ha sol·licitat al Govern estatal mesures socioeconòmiques més restrictives per evitar la propagació del coronavirus i ha demanat més mesures econòmiques, fiscals i laborals per tal que només quedin en funcionament aquelles activitats que siguin realment indispensables durant el període de quarantena. «Com més contundents siguem, abans sortirem d’aquesta situació», ha conclòs Mora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.