Susana Mora demana que es paralitzin els sectors que no siguin de primera necessitat com la construcció, calçat i nàutica, entre altres La presidenta fa una crida a la responsabilitat cap al sector empresarial i els hi demana que col·laborin

La presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, en la compareixença d’avui capvespre ha fet una crida a la responsabilitat cap als sectors empresarials que a hores d’ara estan fent feina i no són de primera necessitat, perquè aturin quan abans millor la seva activitat i s’evitin d’aquesta manera persones enmig del carrer.

Susana Mora ha fet referència a sectors com el de la construcció, les fàbriques de sabates o els tallers de construcció d’embarcacions, tot demanant a l’empresaria que aturin aquesta activitat com a gest responsable, ja que hi ha mesures i ajudes com els ERTOS que permeten que els obres puguin percebre atur mentres duri la quarentena per COVID-19.

Han estat, també moltes les persones que han fet la seva queixa a  les xarxes, la majoria confinades a casa, que han criticat que es permetesin aquestes actitivats empresarials, mentres altres han hagut de tancar temporalment el seus negocis com a mesura preventiva per a no propagar el virus i aconseguir el retorn a la normalitat el més prest possible.

Mora espera un gest responsable per part de les patronals menorquines i dels mateixos empresaris, autonoms i treballadors d’aquests sectors.

2 Comments on “Susana Mora demana que es paralitzin els sectors que no siguin de primera necessitat com la construcció, calçat i nàutica, entre altres La presidenta fa una crida a la responsabilitat cap al sector empresarial i els hi demana que col·laborin

  1. Crec que vas errada..i quan obrin ses tended i tot s hagi aclarit..i no hi hagi es pedidus fets després els voldràs tu…?
    No és tan fàcil…és nota que no ets empresaria tu..ells pateixen tant com es altres xrò pensen que han d seguir.. jo els apoio, i no prometis coses d ajudes xq mai ho feis..

    1. Esto es cosa de todos. O nos encerramos TODOS en CASA cuánto antes o se alargara todo y será peor!! Realmente esto es muy serio y muchos todavía nonse lo toman como tal. MUCHAS PERSONAS DAN LA CARA X NOSOTROS: sanitarios, farmacéutico, la gente q trabaja en la alimentacion… Primera necesidad. LA RESPONSABILIDIDAD DE LOS DEMAS ES ESTAR EN CASA POR EL BIEN DE TODOS.

      MUY BIEN SUSANA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.