Menorca lamenta avui tres noves morts per coronavirus Dos nous casos a Menorca, però un d'ells mor el mateix dia de l'ingrés

Menorca lamenta avui la mort de tres persones per cononavirus, totes elles ben conegudes per la societat menorquina, el professional del món del Turisme, Emili de Balanzó; el sacerdot Enric Enrich, que es trobava ingressat a la Residencia des Mercadal, i que era negatiu i que ahor es va traslladar a planta del Mateu Orfila, on es li va fer la prova pcr en el moment de l’ingrés on es va confirmar el positiu i al cap d’unes hores moria al Mateu Orfila. El tercer èxitus és el d’un home de 74 anys que portava 17 dies ingressat a UCI.

Aquestes tres noves defuncions  eleven a 8 els èxitus per COVID-19 a la nostra illa. Per altra banda s’han registrat dos nous contagis, un d’ells el d’Enrich amb desenllaç fatal, i un altre a UVAC.

A hores d’ara hi ha 17 persones ingressades al Mateu Orfila, 7 a UCI i 10 a planta, a més de 36 persones que reben atenció domiciliaria per les UVACS.

Dins les noticies positives, recordar que ahir capvespre es va donar d’alta al primer pacient d’UCI que es pot traslladar a planta, com també hi ha hagut una nova alta d’un professional sanitari, que eleva les altes a Menorca a 34, i el número de professionals infectats es situa a 11.

El total acumulat de persones que han donat positiu en coronavirus a la nostra illa des de l’inicia de la pandèmia es de 95 persones, de les quals 34 han estat curades, 8 han mort i 53 estan encara en tractament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.