L’Ajuntament d’Alaior realitza millores per valor de 55 mil euros a instal·lacions escolars i ofereix diferents espais municipals als centres pel començament del curs

L’Ajuntament d’Alaior ha realitzat diferents accions d’intervenció i millora als diferents centres educatius del municipi, d’acord amb les necessitats de cada centre, aprofitant que durant els mesos d’estiu no hi ha hagut activat escolar, ni tampoc d’oci degut a la pandèmia de la Covid-19.

L’objectiu principal d’aquestes tasques ha estat la remodelació de les façanes dels col·legis CEIP Doctor Comas i CEIP Mestre Duran, els dos col·legis públics de primària del municipi, feina que ha estat realitzada per la brigada municipal amb un important estalvi de recursos. Cal destacar que aquesta obra de millora era molt important, degut als anys que tenen aquests edificis municipals.

Els treballadors municipals també han revisat i pintat els murs exteriors i gelosies del CEIP Doctor Comas, el Col·legi La Salle, l’Institut Josep Miquel Guàrdia i l’Escoleta Infantil Es Pouet Nou.

Es calcula que el cost total d’aquesta inversió hagués estat superior als 55.000 euros si s’hagués externalitzat. Al ser realitzada per la brigada municipal, els costos per l’Ajuntament són aproximadament del 10% (pintura i elevadors). Per tant, s’està estalviant un 90% del cost per les arques municipals.

Per altra banda, cal destacar també que el consistori ha ofert diferents espais als centres escolars, principalment a la zona esportiva, per tal d’espaiar més als fillets i filletes durant els moments del pati, que és quan més espai necessiten els centres. L’equip de govern els ha comunicat que tot el que necessitin estarà a la seva disposició i que es farà tot el possible per ajudar-los durant aquests temps incerts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.