Els bons resultats posen la cloenda del programa «Estiu i punt»

Aquest mes d’agost que ara acaba ha resultat el marc natural i propici per a dur a terme el projecte d’oci alternatiu per a joves anomenat «Estiu i punt». No és exactament un programa nou, sinó renovat per a l’edició de 2020, atès que, cada any, el Servei Municipal de Joventut en fa l’oferta durant les vacances d’estiu.

Aquest és un programa amb un ampli ventall d’activitats i dirigit a joves que van de primer a quart d’ESO. A més de passar-ho bé amb els tallers, les excursions i les moltes dinàmiques que s’hi duen a terme, també s’hi fomenten hàbits saludables, i actituds responsables i de respecte.

Un any més, el projecte ha despertat l’interès de les famílies i dels joves, que n’han fet una valoració molt positiva, i encara més palesament enguany en què era més necessari que mai proposar espais de lleure amb garanties sanitàries per als menors.

No cal dir que les activitats que més han agradat han estat les relacionades amb les pràctiques aquàtiques, i totes aquelles que representen formes de convivència i interacció humana. Cal destacar l’esforç desplegat per part de tots els participants i els equips de coordinació a l’hora de respectar el protocol intern de mesures de prevenció per la COVID-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.