Continuem amb el producte local, un clàssic de tota la vida de la cocteleria, un Dry Martini, fet a la menorquina. Utilitzant el nostre gin i aromatitzant amb farigola del camp i el licor d’herbes de Menorca. Servit ben fred i amb una pell de llimona i podent posar-hi una rama de farigola al costat o amb un perfum del mateix.
Ingredients:
- 60 ml Gin Xoriguer
- 10 ml herbes Xoriguer
- 4 gotes d’amarg de farigola
Elaboració:
Servim el gin, les herbes i l’amarg a dintre d’un got mesclador i afegim força gel. Removem durant una bona estona fins que la mescla agafa la temperatura desitjada. Posem un colador per evitar que caigui el gel a dintre de la copa i servim a dins d’una copa martini, aromatitzada amb una pell de llimona fresca i perfum de farigola. També podem canviar el licor d’herbes per el licor de figa de moro de Xoriguer aromatitzant la copa amb una pell de taronja i no amb llimona.