Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

Campanya sobre la correcta eliminació de mascaretes i productes derivats de la Covid-19

Les farmàcies de Menorca s’han adherit a una campanya de conscienciació ciutadana impulsada pel Col·legi Oficial de Farmacèutics de Balears sobre la necessitat de rebutjar adequadament les mascaretes i la resta de material derivat de la Covid-19, a més d’afegir consells per generar consciència mediambiental a totes les franges d’edat. En aquesta campanya els  farmacèutics volen recordar-nos que cal fer el llençament de guants i mascaretes als fems de casa o bé al contenidor de rebuig, a més de la conveniència de reciclar els envasos de gel hidroalcohòlic que van al contenidor groc. Així mateix, també aconsellen prioritzar l’ús de mascaretes reutilitzables homologades per tal de minimitzar l’impacte sobre el medi ambient i els residus que es generen. Com a reforç de la campanya, cada oficina de farmàcia disposarà d’un cartell sota el títol “Cuida la teva salut, cuida el medi ambient” sense deixar de resoldre quasevol dubte que pugui tenir l’usuari.

La campanya compta també amb el suport de la Cooperativa Farmacèutica Menorquina així com també de la Conselleria de Medi Ambient i Territori i la Conselleria de Salut i Consum del Govern Balear.

Declaracions de Josep Maria Oleo, farmacèutic i president de COFARME: “Som sensibles a aquesta qüestió perquè tots hem vist que des de que es va fer obligatori l’ús de mascartes, n’hem trobat pel terra, a espais públics o fins i tot ses nostres platges. Davant d’aquest escenari el Col·legi ha volgut impulsar aquesta campanya de rebuig adequat de les mascaretes i la resta de materials de la Covid-19 que emprem per protegir-nos

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.