Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

Menorca suma 6 nous casos de COVID-19 i un pacient entra en estat crític a UCI El pacient de 50 anys a UCI en estat crític és de la zona de Llevant i un treballador del Centre de Dia d'Es Castell dóna positiu

Menorca suma avui 6 nous positius per PCR, i un d’ells necessita ser ingressat a l’UCI de l’Hospital Mateu Orfila en estat crític. Es tracta d’un home de 50 anys. La seva dona i la seva filla també han donat positiu però els seus símptomes són lleus i estan en seguiment UVAC. Ja s’ha començat a fer el rastreig dels contactes d’aquesta família.

Per tant avui a Menorca tenim un total  de 48 casos actius que estan repartits de la següent manera:

Hospital Mateu Orfila: 5 persones ingressades en total (4 a planta + 1 a UCI)
En seguiment UVAC: 43 (33 a Llevant – 2 a Zona centre i 8 a Ponent)
Professionals en aïllament: 2

Canvis respecte ahir:
S’han diagnosticat 6 nous positius: 1 ha ingressat a UCI de l’Hospital en estat crític. I els altres 5 estan en seguiment pels equips UVAC.

De l’estudi dels contagis comunicats els darrers dies s’ha determinat que a Maó hi ha 2 brots actius de contagis d’àmbit social (un amb 15 infectats i un segon amb 10).

Del rastreig de conctactes ha sortit un positiu al centre de dia des Castell (un treballador). Per tant, avui es faran proves PCR als altres dos treballadors i als 10 usuaris del centre.

Com ja va comentar el Dr. Vidal a les declaracions que va fer dissabte, que els brots siguin de 10 i 15 persones no vol dir que totes estessin juntes en un mateix acte o esdeveniment social. Són contagis en cadena que es van detectant i diagnosticant amb el rastreig de contactes estrets.

Per altra banda, el positiu que ha ingressat a UCI de l’Hospital Mateu Orfila en estat crític és un home de 50 anys. La seva dona i la seva filla també han donat positiu però els seus símptomes són lleus i estan en seguiment UVAC. Ja s’ha començat a fer el rastreig dels contactes d’aquesta família.

Confirmar també, que avui dilluns es faran les proves PCR als companys i professors de l’alumne positiu de l’IES Joan Ramis que vam comunicar ahir diumenge.

Total acumulat de casos des de l’inici de la pandèmia a Menorca des del passat mes de març:  539

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.