Dia 1, Tots Sants, és costum visitar els cementeris i posar flors a les tombes dels difunts. La gastronomia típica de Tots Sants a Menorca són els bunyols que es mengen mullats amb mel o arrop de raïm i/o de figa de moro. Altres llaminadures són els panellets i també es mengen castanyes torrades i monyacos al forn. Sol ser temps d’esclata-sangs s’hi ha plogut, sinó ens haurem de contentar amb els forasters.
Dia 2, Fidels Difunts, és la festa d’aquells que no han arribat a la santedat però que han mort refugiats en l’Amor de Déu i l’esperança de la Resurrecció.
Dia 6, Beat Joan Huguet Cardona, capellà ferrerienc beatificat al 2013.
Dia 11, Sant Martí de Tours, patró des Mercadal i sant titular de la seva parròquia.
Dia 23, Sant Climent I, papa. Patró de la població de Sant Climent.
DITES I REFRANYS
- No hi ha cap refrany que menti.
- Entre dues moles, no hi posis ses mans.
- Tot el que penja pot caure.
- Beure molt i anar dret, és raret.