Ciutadella destí gastronòmic, una alternativa privada per a fomentar el turisme Neix de la sinergia entre petits hotelers i restauradors

Avui matí s’ha presentat “Ciutadella destí gastronòmic” una iniciativa d’hotelers i restaurants de Ciutadella que té com a principal objectiu l’aconseguir turisme de qualitat durant tot l’any, mitjançant paquets d’allotjament i menús de qualitat a una sèrie de restaurants de prestigi de la capital de Ponent.

L’impulsor d’aquesta iniciativa, José Bosch, ha presentat les línies mestres de com es desenvoluparà aquesta iniciativa en la que participen els hotels Tres Sants, Araya, Can Sastre i % fars, amb ofertes d’alotjament, que es complenten per una banda amb menús a restaurants com Cas Cònsol, Moriarty, Rels, Tast de na Sívila, Pinzell i Ses Voltes, a més d’experiències gastronòmiques mitjançant les ofertes que tenen en marxa tant Sa Cooperativa del Camp com Cómete Menorca.

Aquesta nova iniciativa compta amb el suport i col·laboració de www.foodiesonmenorca.com, el portal gastronòmic d’aquest diari digital eliris.cat; la Fundació Turisme Menorca, Menorca Regió Europea de Gastronomia, la Agencia.com i la naviliera Balearia, que és qui mitjaçant un acord amb els promotors oferirà informació de les activitats i la possibilitat de viatjar a Menorca mitjançant ofertes especials.

Han estat presents a l’acte la batlessa de Ciutadella, la regidora de turisme i el director insular de Turisme del Consell de Menorca, a més de representants de les empreses organitzadores i col·laboradores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.