Els casos de COVID es segueixen disparant a Mallorca Alguns d'aquests podrien estar relacionats amb la relaxació del darrer pont

Mallorca segueix la seva escalada en aquest tercera onada de COVID-19 i suma avui 497 nous casos per PCR i ja són 4.900 les persones que ara per ara estan ateses per les UVACs d’Atenció Primària. Als hospitals i clíniques mallorquines hi ha 246 persones ingressades a planta i 46 UCI actives.

Eivissa ha sumat 17 nous casos per PCR i 260 persones estan en seguiment UVAC. Hi ha 16 persones hospitalitzades a planta de Can Mises i Verge del Roser i 3 pacients greus a UCI.

Formentera és ara per ara l’illa amb percentatge negatiu en augment en relació a casos i número d’habitants al sumar avui 9 casos per PCR i 39 persones estan en seguiment UVAC, quan fa gairebé un mes l’illa estava pràcticament neta de COVID.

Menorca, malgrat a seguir sumant,  és l’illa que presenta uns millors resultats tant UVAC com hospitalari. A la nostra illa tenim avui 12  nou casos per PCR, 5 persones ingressades en planta al Mateu Orfila, 3 UCI actives i 169 persones en seguiment UVAC, segons les dades de la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.