Sour de romaní Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca. Espai patrocinat per Gin Xoriguer

Aquesta setmana  continuem amb el producte local de quilòmetre 0, producte de proximitat i sostenible. Excursions al camp, anar a cercar esclata-sangs, sortir a gaudir de la natura que tenim, i un dels elements que podem trobar més fàcilment al camp és el romaní, una herba aromàtica, molt utilitzada tant a la cuina com a l’ús quotidià, ja sigui per espantar als moscards o per aromatitzar. També és temporada de xemeneia, de foc, de fred, per així li donarem el toc fumat de romaní.

Ingredients:

  • 25ml Gin Xoriguer
  • 25ml Suc de Llimona
  • 35ml xarop de romaní
  • Clara d’ou (opcional)

Elaboració:

Posem tots els ingredients a dintre d’una coctelera o qualsevol recipient que tanqui hermèticament i batem sense gel per emulsionar la clara d’ou amb la resta de components. Destapem, afegim gel i tornem a batre per refredar el còctel.  A continuació ja podem servir decorant amb unes fulles de romaní i una pell de llimona. Per fer el xarop de romaní posem aigua i sucre a candidats iguals al foc i quan tenim la sucre ben diluïda afegim el romaní i deixem que infusioni bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.