Glaç Rosat de Noirs de Maria Casanovas Vi de la DO Penedès, elaborat 100% amb Pinot Noir d’agricultura ecològica

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un gran vi rosat que us sorprendrà des del primer glop. Es tracta del Glaç Rosat Noirs del prestigiosos cellers Maria Casanovas, de Sant Jaume de ses oliveres. Vi de la DO Penedès, elaborat 100% amb Pinot Noir d’agricultura ecològica. Estam davant un vi orgànic, elegant, molt ben estructurat i que us agradarà molt.

Nota de tast

Aspecte: Color rosa pàl·lid, net i brillant.

Nas: Aromes molt subtils i fresques amb tocs de maduixa i grosella.

Boca:  Entrada franca i neta. Sedós, amb una punta d’acidesa vibrant. Molt llaminer.

Maridatge

Lluç amb salsa holandesa de carn i shitakes. Restaurant Caboira. Foto: Bep Al·lès©

Ideal per als peixos blancs i greixosos, a més del marisc i carns blanques. Calderes, arrossos de mar i muntanya.

Musclos a la brasa de Ses Voltes Espai Gastronòmic. Foto: Bep Al·lès©

Ideal per a unes escopinyes al natural, unes ostres, unes escopinyes de gallet al vapor, uns musclos al forn a la menorquina o un carpaccio de gambes o de rap.

Gambes al caliu. Foto: Bep Al·lès©

Acompanyarà unes gambes fregides amb all i julivert, conyac i suc de taronja natural, o bé un escamarlans a la planxa o unes gambes vermelles de Ciutadella, al caliu.

Llenguado a la brasa. Foto: Bep Al·lès©

Corbines, corballs, reigs o llenguados a la graella, calderes d’anfós o de morena, passant per sopes de rap, calderes de gambes o de llagosta.

Fideuada de gambes vermelles, costella peladade porc i pit de pollastre. Foto: Bep Al·lès©

Arrossos a la paella o dins el tià o arrossos caldosos de llagosta, de llamàntol o de rap i escamarlans. Fideuades mixtes o de peix i marisc.

Anfòs al forn a la menorquina. Foto: Bep Al·lès@

Qualsevol peix al forn a la menorquina com pot ser un déntol, anfós o bé donarà encara més sabor a una morruda o una càntera al forn amb patates.

Pasta amb salsa de nata i vermut i salmó saltejat- Foto: Bep Al·lès©

Marida a la perfecció amb el sushi, sashimi, niguiri, a més de pasta italiana fresca, pizza, plats de cuina mexicana i nikei.

Si voleu saber més d’aquest vi elegant i seductor, diferent i especial el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.