Anàlisi de la presència del producte local als supermercats de Menorca Presentació de l’informe elaborat per l’Institut Menorquí d’Estudis a l’Aula de Cuina de San Crispín aquest divendres a les 18.00

Alaior, 24 de febrer: Quina quantitat de productes de Menorca es poden trobar als supermercats de la illa? Aquesta és una pregunta que moltes vegades es fan els consumidors i que miraran de respondre Ana Pedraz i Jesus Cardona, autors d’un treball elaborat per l’Institut Menorquí d’Estudis sota el títol “Presència del producte local als supermercats de Menorca”.

La informació és una fotografia fixa en dies de temporada baixa i pren en consideració nou famílies de productes, des de verdures, hortalisses, fruita, mantega, ous, llet, carn, formatge, mel oi vi per comprovar-ne la presència relativa en relació a productes forans. La metodologia ha consistit en una observació visual des del punt de vista del consumidor i en la informació aportada pels propis establiments.

El treball s’ha fet sobre 10 supermercats, un d’ells la Cooperativa San Crispin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.