Aquest cap de setmana, del 18 al 20 de març, encara podem visitar uns dels 13 establiments de l’illa que s’ha sumat un any més a l’organització de les jornades gastronòmiques que tenen a la raça autòctona com a protagonista. Cada un dels restaurants ofereix una proposta en la qual la carn amb segell de qualitat Vermella Menorquina n’és l’ingredient principal.
Dels 13 restaurants participants, 4 són de Ciutadella, 3 de Maó, 2 de Ferreries, 2 de Es Mercadal, 1 de Sant Lluís i 1 d’Es Migjorn Gran. El llistat complert és el següent:
- Aquarium Port Ciutadella (Ciutadella)
- Racó des Palau (Ciutadella)
- Asador Molí des Comte (Ciutadella)
- Ses Voltes Espai Gastronòmic (Ciutadella)
- El Grill (Maó)
- Restobar Mo (Maó)
- 23 Can Avelino (Maó)
- Mesón Rías Baixas (Ferreries)
- Loar Ferreries (Ferreries)
- Hotel Jeni & Restaurante (Es Mercadal)
- Molí d’es Racó (Es Mercadal)
- Sa Pedrera des Pujol (Sant Lluís)
- Es Chic (Es Migjorn Gran)
Totes les propostes gastronòmiques es poden veure al web de www.gastronomiamenorca.es. Per reservar, cal contactar directament amb el restaurant escollit entre els que participen de la iniciativa, i que oferiran carn de la raça autòctona amb el segell de qualitat Vermella Menorquina.
L´organització d´aquestes jornades compten amb el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i el Consell Insular de Menorca.