Nova edició de la revista Foodies on Menorca

A partir de dijous podreu trobar a les llibreries de l’illa una nova edició de la revista trimestral Foodies on Menorca, on hi podreu trobar articles, reportatges i entrevistes sobre l’actualitat gastronòmica a l’illa i alguns dels principals esdeveniments celebrats el primer trimestre de 2022, en que Menorca és Regió Europea de la Gastronomia.

Foodies on Menorca es presenta amb una nova maquetació, feta per Miriam Triay, i continguts d’interés com un avanç del que serà la nova edició de la Fira Arrels, que es celebrarà entre el 30 d’abril i el primer de maig al Recinte Firal de Maó.

La IX edició de la Mostra de Vins Menorca, que tindrà lloc el dilluns 11 d’abril; un ampli resum del que va ser el I concurs nacional de cuina aplicad a la vedella vermella de Menorca; de la mateixa manera que podrem saber quins són els 4 productes locals que el proper dijous dia 7 d’abril representaran a Menorca en el “World Food Gift Challenge 2022”. També es parla de la presentació de la collita de 2021 d’oli ecològic de Menorca; el concurs Jove Xef Menorquí 2022, on en Pau Sintes en va ser el guanyador.

Hi trobareu entrevistes amb Miquel Mariano, president de Fra Roger; les cuineres Pepa Muñoz i Sívia Anglada; una ressenya del llibre Memòria Gastronòmica de Menorca o reports sobre el bufet de l’Hotel Sagitario i la seva aposta pel producte local o el nou restaurant asiàtic Dao, a Ciutadella, a més d’algunes de les noves obertures i novetats a la capital de Ponent. Reports sobre el programa de visita a llocs organitzat per l’Ajuntament des Castell; articles de Gustau Juan, Pau Faner i Bep Al·lès, junament amb unes notes de cata de 4 caves, complementen aquest nou número imprés de Foodies on Menorca.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.