Inscripció oberta al XXII Concurs de mostradors Festes de Sant Bartomeu 2022 Els mostradors han d'estar enllestits el 15 d'agost i del 16 al 21 es faran les votacions per xarxes socials

 

Us informam que s’ha obert el termini d’ inscripció al XXII Concurs de Mostradors de Festes de Sant Bartomeu 2022 per seleccionar i premiar el millor mostrador d’entre tots els establiments comercials ubicats en aquesta localitat. Teniu fins el dia 15 d’agost (inclòs) per fer la inscripció i enviar-nos les vostres imatges.

Es mantenen les bases de l’anterior certamen amb una petita modificació pel que fa a la data en què els mostradors han d’estar enllestits. En conseqüència, els comerços interessats a participar-hi han de tenir muntats els mostradors dia 15 d’agost, atès que el període de votacions per les xarxes socials estarà obert del 16 al 21 d’agost i el lliurament del premi serà dia 22 d’agost a les 18’30h a la Pl. Espanya.

Per a més informació, podeu consultar l’enllaç al tauler d’anuncis o la pàgina web municipal on trobareu les bases de la convocatòria i el formulari d’inscripció.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.