Bereneta a sa vorera de la mar

A Menorca existeix el costum d’origen pagès d’anar a fer la bereneta o a sopar a la vorera de la mar, amb coques salades, caragolins, albergínies plenes, formatge, sobrassada i coques dolces.

El Museu de Menorca convida a reviure plegats aquesta tradició amb les explicacions de l’antropòleg Jaume Mascaró a la platja d’es Grau, dilluns 29 d’agost a les 19.00 h. La bereneta tindrà una durada aproximada de 2 hores i té un preu de 10€ (gratuït per menors de 10 anys).

Menú:

Coques salades i dolces
Cervesa talaiòtica

Inscripció prèvia: Sí, al següent enllaç https://www.cometemenorca.com

Punt de trobada: Pàrquing d’es Grau

Per més informació, ens trobaràs al telèfon: 971 350 955,

Via e-mail: activitats@museudemenorca.com

Com també, al web del Museu www.museudemenorca.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.