Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

El col·legi Dr. Comas estrena ascensor renovat El nou ascensor del col·legi Dr. Comas, finançat per l’Ajuntament d’Alaior, ja està a punt per ser utilitzat pels fillets i filletes aquest curs.

Es tracta d’una millora important per l’escola, ja que l’ascensor actual necessitava una modernització per poder-se adaptar a les necessitats presents, especialment en un tema amb el qual l’Ajuntament és molt sensible, i és els fillets i fillets amb mobilitat reduïda.

L’actuació, que s’ha dut a terme aquest estiu, amb la voluntat de no interferir en l’activitat de classes que començaran la setmana que ve, ha tingut un cost de 17.920 euros.

D’aquesta manera, es continua amb la línia marcada per l’Ajuntament de seguir realitzant millores cada estiu als diferents centres educatius d’Alaior, a banda de les tasques de manteniment que ja es duen a terme durant tot el curs.

Cal recordar que una altra millora a destacar que ha dut a terme l’Ajuntament a les escoles ha estat el canvi de tota la reixa exterior del col·legi CEIP Mestre Duran, per un import de 10.000 euros

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.