Alaior inaugura el seu multitudinari Mercat de Nadal i la pista de gel

Dissabte va tenir lloc la inauguració del Mercat de Nadal i la pista de patinatge sobre gel d’Alaior, amb un ambient espectacular.

Ubicats a la zona exterior del Poliesportiu, el Mercat i la pista de patinatge sobre gel (sintètic) són una de les propostes més atractives d’aquest Nadal a l’illa.

El Mercat, amb les seves més de 20 paradetes, esdevé tot un punt de trobada amb una gran oferta gastronòmica, de comerços i artesans. Tot complementat per la pista de patinatge sobre gel, situada al mig del Mercat, que poden gaudir petits i grans per un preu de 3 euros (es poden aconseguir descomptes comprant als comerços del poble).

A més, cada dia hi ha activitats complementàries com concerts i tallers per a petits. Demà diumenge tindrà lloc el taller de postals de Nadal, a les 18 h.

El Mercat de Nadal estarà obert fins al 24 de desembre, i del 26 al 31 de desembre, de dilluns a dijous, de 17.30 a 21 h, els divendres, de 17.30 a 22 h, dissabtes i diumenges, tot el dia, en horari partit d’11 a 14.30 i de 17.30 a 22 h, llevat dels dissabtes 24 i 31, que serà d’11 a 14.30 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.