Presentació del llibre Pa, vi i oli. Una història de l’agricultura i l’alimentació a Menorca

Avui dijous dia 19 de gener, en el marc dels actes de Sant Antoni. a les 19.30 h al Museu de Menorca, es presentarà el llibre Pa, vi i oli. Una història de l’agricultura i l’alimentació a Menorca, d’Alfons Méndez.

A l’acte hi participaran Alfons Méndez, autor i membre de l’IME, Josep Maria Quintana, president de l’Associació Oli de Menorca i membre de l’IME, César Palomino, president l’Associació Vi de la Terra, Pep Pelfort, gastrònom i membre de l’IME, i Òscar Bagur, editor de l’IME, que donaran la seva visió sobre la història i l’actualitat d’aquests tres productes.

En finalitzar l’acte, s’oferirà una degustació de productes de Sa Cooperativa del Camp.

Aforament limitat. Inscripció prèvia a edicions.ime@cime.es i al 971 351 500.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.