Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un vi blanc sorprenent i que pot acompanyar els vostres plats d’agost, especialment si optau per arrossos, peix i marisc.
Es tractat del Robiza Sea. Elaborat amb raïms de la varietat Sauvignon blanc de la DO Jumilla, però inspirats en l’illa d’Eivissa. Aquest és un nou vi creat a 2022
Nota de tast
Aspecte: Color groc pàl·lid brillant
Nas: Intensitat aromàtica mitja alta amb notes de fruites amb pinyol.
Boca: Final fresc i agradable, notes de melicotó blanc, albercoc a més de flors blanques com el gessamí i la flor de taronger. També trobam notes exòtiques de litxi.
Maridatge
Perfecte per acompanyat tot tipus de peix i marisc, arrossos, sushi, pastes i aperitius.
Ideal per acompanyar entrants com uns calamarsons arrebossats, calamars a la romana, cloïsses a la marinera, navalles a la planxa o uns serrans fregits.
Gambes al forn amb patates, caldera de peix de Menorca, graellada de peix al caliu, sarsuela de peix i marisc, molls al forn amb patates, llobarro a la graella,
Raviolis de salmó fumat amb salsa de crema de llet, espaguetis nero di sepia amb salmó a la graella, tallarins amb gambes i cloïsses, pizza marinera o de salmó fumat i tàperes.
Arròs caldós de gamba vermella de Ciutadella, paella de peix i marisc, paella de llagosta vermella de Menorca i també arrossos mar i muntanya com el de pollastre amb gambes o el de conill amb llagosta.
Sushi variat amb els seus rolls temporitzats, sashimi, temakis, etc. Tempura de llagostins, tàrtar de salmó, tataki de tonyina vermella, o uns tacos de bacallà arrebossat.
Si voleu saber més d’aquest vi blanc, estiuenc, fresc i jove, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.