Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

L’Ajuntament d’Alaior aprova en sessió plenària el pressupost municipal més alt de la història

A la sessió plenària extraordinària del passat dia 22 de desembre, es va aprovar el pressupost municipal per l’exercici 2024 que ascendeix a 18.813.159,38 euros, un 34% més alt que el present any 2023.

L’Ajuntament té les comptes sanejades i, amb absència de deutes, es pot permetre destinar més de cinc milions d’euros en inversions, un 141% més que al darrer pressupost, sense necessitat de pujar impostos als ciutadans, va manifestar el batle José Luis Benejam.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Alaior, juntament amb l’equip tècnic especialitzat, ha aconseguit elaborar un pressupost que compta amb l’accent social més ambiciós dels darrers anys, gràcies a que més de 120.000 euros seran dirigits a ajuts socials, a més de que 384.000 euros es destinaran a la reforma de l’edifici de Santa Rita, on es troba l’Àrea Social i que compta amb el major equip humà de la història.

Per altra banda, es duran a terme importants millores de la via urbana com les reformes de la segona fase del Carrer des Ramal i del carrer de s’Androna, donant un nou aspecte a aquestes vies i renovant les seves xarxes de sanejament.

Així mateix, Alaior destinarà esforços i recursos en tot allò que té a veure amb el cicle de l’aigua. El clavegueram de l’Argentina, Cales Coves i Son Vitamina, prest seran una realitat, comptant així amb xarxes de sanejament a tots els nuclis residencials. A més s’invertirà en la reducció de fuites i en la millora de les canalitzacions d’aigües pluvials a Cala en Porter.

Aquests són uns pressuposts que contemplen més inversions que mai per millorar la vida de les persones mitjançant tota una sèrie de projectes tant al centre urbà com als diferents nuclis residencials i urbanitzacions del municipi, assegura Benejam.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.