COMUNICAT DE PREMSA DEL PSOE ALAIOR SOBRE LA SITUACIÓ DEL PÀRQUING DE CALA EN PORTER

Cala en Porter

Des del PSOE Alaior volem manifestar la nostra postura davant la situació del pàrquing de Cala en Porter i amb lanomenada guerra de les pedres”. També demanarem al proper ple les explicacions necessàries sobre tot el que ha sortit publicat als mitjans de comunicació.

Fa unes setmanes des que el propietari daquesta parcel·la va decidir, per primera vegada, tancar-la. Ja vam manifestar la nostra preocupació per aquest fet i vam demanar que es solucionés el més aviat possible pel bé de Cala en Porter, de la planta turística i també dels visitants. A partir d’aquest fet es va anunciar una “gran gestió” per part de l’equip de govern per solucionar de forma urgent aquesta situació, la qual vam agrair en el seu moment.

Però al cap duna setmana ha tornat a succeir el mateix i tornam a reviure el dia de la marmota”. S’han tornat a posar pedres i s’ha tornat a ordenar, amb presses, la seva restitució, creant una alarma social molt grossa a Cala en Porter. A més, s’ha anunciat per part del propietari una denúncia per prevaricació contra el batle. Ara ja pujam un esglaó més.

Davant d’aquest context, creim que es va tancar falsament el problema. La “gran gestió” anunciada no va ser tant. El que no podem permetre és estar cada setmana sense saber què passarà. Les administracions han de treballar i tenen les eines al seu abast per solucionar els problemes. Cala en Porter té un problema amb el pàrquing de la platja, però en té molts daltres que es van deixant de banda: el Centre dAtenció Ciutadana i el Centre dInformació Turística estan tancats, l’enllumenat es troba sense manteniment i no hi ha regidor específic com abans.

Cal recordar que Cala en Porter pertany a Alaior, i des del partit tornam a manifestar la gran preocupació per uns fets que estan destruint la imatge i la indústria turística de Cala en Porter. I exigim que el batle i el seu equip de govern encapçalin, amb competències o sense, la recerca immediata i urgent duna solució al problema de la guerra de les pedres, pel bé i la convivència de Cala en Porter.

Esperam que aquesta denúncia per part del propietari contra el batle no vagi enlloc i que així ho confirmin els jutjats. D’altra manera entraríem en una dinàmica que pot posar en perill lestabilitat i el funcionament de lAjuntament, un fet que repercutiria, a la cap i a la fi, a tots els alaiorencs i alaiorenques i també a la imatge i la credibilitat del poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.