Celebrada amb èxit la primera Nit amb Candela de l’estiu

Ahir vespre, per primera vegada aquest estiu, els carrers d’Alaior s’han omplert d’espelmes per celebrar la Nit amb Candela, un esdeveniment que es celebra des de fa anys i que està resultant un èxit rotund, sent el fenomen més original de l’estiu balear.

Una vegada més, amb l’enllumenament públic apagat als carrers del casc antic d’Alaior, s’ha reproduit l’ambient romàntic propi d’aquestes ocasions, entre espelmes i la foscor, donant lloc al passeig nocturn més popular de l’estiu, on l’art i la llum de les candeles, juguen amb harmonia per celebrar la vetllada estival més singular de les Illes.

La gran novetat d’aquest any és la presència de grans escultures de Carlos Albert, ubicades a diferents racons del recorregut per fer-lo més atractiu i sorprenent, encara.

El caràcter inquiet i innovador dels alaiorencs és el que impulsa aquesta vetllada màgica, amb l’esperit d’aportar sempre noves vivències que poder compartir dins l’àmbit cultural en el marc d’una ciutat, Alaior, més viva que mai.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, ha manifestat que amb tots els anys d’èxit d’aquesta iniciativa, amb carrers plens de gent gaudint d’un centre històric a les fosques, interessants actuacions artístiques, i un recorregut a la llum d’espelmes que transmeten l’esperit d’una altra època, s’espera que les pròximes edicions dels dies 4 i 18 de juliol, i 1 i 29 d’agost, continuïn amb l’èxit d’aquesta primera edició d’enguany.

Benejam també ha manifestat el compromís de l’Ajuntament en posicionar a Alaior com una ciutat exemplar i compromesa amb la cultura gràcies a aquest tipus d’activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.