La Creu Roja celebra 50 anys d’acció humanitària a Ferreries i 150 a les Illes Balears

Aquest Diumenge, 30 de juny, la Creu Roja celebra el 50 aniversari de l’entitat a Ferreries amb un acte institucional de reconeixement al voluntariat, persones sòcies i organitzacions col·laboradores. L’acte, que tindrà lloc a l’Auditori de Ferreries, està emmarcat en el programa d’activitats i celebracions per commemorar també el 150 aniversari de la presència de la Institució humanitària a les Illes Balears.
Dels lliuraments destacar el reconeixement que se realitzarà als membres del primer comitè fundador de 1974 en atenció a la seva extraordinària labor que va suposar l’inici de l’activitat solidària i la fundació de la Creu Roja al municipi de Ferreries.
L’acte institucional preveu l’assistència de Pedro Pons, batle de Ferreries, Carmen Reynés, vicepresidenta del Consell Insular de Menorca i consellera de Benestar, Mateu Ballester, president autonòmic de la Creu Roja a les Illes Balears, Eustaquio Martínez, president de la Creu Roja a Ferreries, així com d’altres representants de les administracions locals i membres de la Creu Roja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.