L’Ajuntament d’Alaior llueix la bandera de l’arc de Sant Martí amb motiu de l’ORGULL LGBTIQ+

Avui migdia, José Luis Benejam, batle d’Alaior, acompanyat pels regidors Maria Antònia Pons, Nando Orfila, Eva Petrus, Txiqui Arévalo, Sito Triay, i, Mireia Gómez, Isabel Allés i Víctor Ferrer, en representació del grup de l’oposició, han penjat, amb motiu del Dia de l’Orgull, la bandera de l’arc de Sant Martí a la balconada de les cases consistorials.

Benejam ha volgut destacar que «segueix sent necessari dur a terme accions que donin visibilitat al col·lectiu LGTBIQ +. Aquesta és una mostra de suport de tot el poble d’Alaior a la lluita pels drets LGTBIQ+ a qualsevol banda del món. L’Ajuntament fa feina per  fomentar sempre la diversitat, per tal que aquest sigui un municipi on tothom s’hi trobi bé i on tothom tingui el seu espai on desenvolupar-se amb naturalitat».

Benejam també ha dit que mentre hi hagi persones que tenguin dificultats per assumir la seva pròpia identitat i hi hagi persones que tenguin dificultats per respectar la identitat d’altres, seguirà sent necessari celebrar aquests esdeveniments que venen a naturalitzar allò que de fet és ben natural.

Demà, dissabte, tindrà lloc una altra activitat del programa ALAIOR ORGULL. El reconegut cantant del Benidorm Fest, candidat a representar a Espanya a Eurovisión 24 i participant als programes OT, La Voz i Tu Cara Me Suena, Jorge González, durà a terme un espectacular concert en viu a la Plaça des Ramal, a les 22h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.