L’Ajuntament de Ciutadella s’adhereix al Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ amb una Declaració Institucional

L’Ajuntament de Ciutadella s’ha adherit a la DECLARACIÓ INSTITUCIONAL AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE L’ORGULL LGTBI+ redactada per la FEMP per sumar esforços i mostrar el seu compromís.

Des de la FEMP, Federació Espanyola de Municipis i Províncies, es creu fermament en la igualtat i el respecte per a totes les persones, independentment de la seva orientació sexual. Celebren i donen suport a l’Orgull LGTBI+ perquè és una oportunitat per honrar aquells que han lluitat per la igualtat i els drets de la comunitat LGTBI+ a tot el món. El terme “Orgull” designa l’amor propi o l’estima que cada persona té de si mateixa com a mereixedora de respecte i consideració.

Avui, dia 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies reafirma el compromís indestructible amb la igualtat, la diversitat i els drets humans. I per això, un any més, la FEMP fa una crida a totes les entitats locals perquè s’uneixin a ells en la celebració de la diversitat i en la lluita per una societat més justa i inclusiva. Reconeixen els èxits aconseguits, però també els desafiaments que encara s’han d’enfrontar.

Aquesta adhesió ha estat conformada pels següents grups municipals: PP, PSIB-PSOE, PSM MxM i Ciutadella Endavant, per sumar esforços i mostrar el seu compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.