Alaior viu una nova Nit amb Candela amb renovades actuacions

Ha tornat ahir per segona vegada aquest estiu la Nit amb Candela d’Alaior, el passeig romàntic més icònic de les Illes Balears. Llum i foscor han tornat han contrastar ahir gràcies a les quatre mil espelmes que conformen aquest recorregut singular pel casc històric d’Alaior, que altra vegada omple els carrers de la ciutat de molta gent.

Aquesta edició ha vingut amb noves actuacions artístiques en els ja coneguts punts d’interès del camí d’espelmes. Les actuacions musicals d’aquesta vegada han vingut de la mà de ‘Sweet Hell’ a Coll des Palmer i de ‘Bep en acústic, cantant i contant’. A Dalt ses Penyes, molta gent gaudí de l’espectacle de foc de Vestal Ignis i al Pla d’en Borràs hi era l’actuació de ball en línia de Tot Ball. A Dalt es Fossar hi era una vegada més, la projecció de postals amb fotos antigues d’Alaior.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, destaca que «la dinamització de la ciutat es deu a esdeveniments com aquest, que aporten benefici als locals de restauració de la zona així com també és un impuls per a que cada vegada més, els visitants coneguin el caràcter obert i innovador de la ciutat, en aquest cas amb una activitat que ens transporta a l’Alaior d’altres temps».

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.