El cinema d’estiu de Cala en Porter, un èxit en la seva primera edició

Ahir fosquet, s’ha donat inici per primera vegada al cinema d’estiu de Cala en Porter, una nova iniciativa de l’Ajuntament d’Alaior que aposta pel dur el cinema, com a mitjà cultural i de divertiment, a un entorn diferent i privilegiat com ho és la platja.

Unes 120 persones han assistit a prop de la mar de Cala en Porter a aquesta activitat per gaudir de la projecció d’Indiana Jones y el Dial del Destino, en especial, s’ha notat una gran presència de famílies contemplant tot el que ocorria a la gran pantalla ubicada al passeig de la platja.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, és mostra satisfet amb la posada en marxa d’aquesta activitat i de l’èxit que ha suposat aquesta primera edició. El cinema a l’aire lliure sempre ha estat una iniciativa estiuenca i aquesta vegada l’entorn és un al·licient més per gaudir de bon material audiovisual destinat a tota la família.

Les pel·lícules i dates de projecció restant són les següents: ‘’Spider-Man, Across the Spider-Verse’’ (16 d’agost), ‘’Mamma Mia! Here we go Again’’ (30 d’agost) i ‘’Oppenheimer’’ (13 de setembre). Totes les sessions començaran a les 21:30h i les projeccions són en versió original subtitulada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.