Abascal acusa Feijóo d’haver trencat intencionadament els acords PP-Vox a les autonomies La direcció de Vox decidirà aquesta tarda el futur dels governs de Múrcia, Aragó, Extremadura, Castella-Lleó i València

ACN/Madrid – El líder de Vox, Santiago Abascal, ha acusat aquest dijous el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, d’haver “trencat” intencionadament i de manera “unilateral” els acords de govern a Múrcia, Aragó, Extremadura, Castella-Lleó i País Valencià on PP i Vox governen conjuntament. Segons Abascal, Feijóo ha impedit als consellers del PP d’aquestes comunitats que votessin en contra del repartiment dels 347 immigrants menors no acompanyats que es troben a les Canàries. Segons Abascal, Feijóo va provar d’impedir “des del principi” els acords territorials entre el PP i Vox, “i no ha parat fins convertir-los en impossibles”.

Abascal ha fet aquestes manifestacions en declaracions als passadissos del Congrés, hores abans que es reuneixi el Comitè Executiu Nacional de Vox a les 18.30h que concretarà les decisions adoptades per la direcció.

En tot cas, ja ha avançat que considera que “avui Feijóo protagonitza l’estafa més gran de la política espanyola, perquè és el responsable de la continuïtat de Sánchez amb el seu cop a la Constitució i la corrupció política i familiar”.
“Vox no té altra inspiració que representat els seus votants, i ningú ens ha votat per acceptar la política migratòria de Sánchez”, de manera que “avui Vox està sol davant la traïció de Sánchez i l’estafa de Feijóo”, ha sentenciat.

Segons Abascal, PP i PSOE “fan veure que es barallen mentre es reparteixen els jutges, RTVE i els seients a Brussel·les”, i als espanyols “només els reparteixen impostos, immigració il·legal, ‘menas’, és a dir inseguretat i ruïna”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.