Ciutadella renova la seva Oficina Turística i la fa més accessible La Fundació Foment del Turisme de Menorca actualitzarà l’OIT modernitzant els seus espais, adaptant-la per poder atendre persones amb mobilitat reduïda i renovant la seva imatge amb un valor de 30.000 euros

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha presentat la remodelació que durà a terme a l’Oficina d’Informació Turística de Ciutadella. L’objectiu és fer la instal·lació més accessible, especialment per a les persones amb mobilitat reduïda, així com modernitzar l’espai amb la implantació de la mateixa imatge corporativa que s’ha posat a la resta d’oficines que gestiona FFTM. Les obres dependran de l’autorització de l’Ajuntament de Ciutadella i tindran un cost proper als 30.000 euros. 

Ciutadella és una de les OIT que més afluència té, donada la seva singular ubicació i, alhora, és l’única oficina que falta per adaptar a la imatge actual que es vol projectar des de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, responsable de la gestió d’aquestes oficines. Per això, aquest dimecres s’han presentat les reformes que es duran a terme i que consisteixen en la remodelació de la instal·lació per aconseguir més espai, actualitzar l’espai d’atenció als visitants millorant els equipaments, creació d’un mostrador per poder atendre millor les persones amb mobilitat reduïda i l’adaptació de la imatge de l’oficina amb la resta d’oficines de l’Illa. A més, s’incorpora com a novetat una taula interactiva que podran consultar els visitants de manera molt intuïtiva amb la col·laboració del personal de l’oficina, en cas que faci falta.

Els canvis s’han presentat amb la presència de la batlessa de Ciutadella, Juana Mari Pons, i de Begoña Mercadal, directora insular de Promoció Turística. Mercadal reconeix el pes de l’oficina de Ciutadella, una de les més visitades darrere de la que hi ha a l’Aeroport i la que hi ha al centre de Maó. “El 2023 l’OIT de Ciutadella va rebre 16.241 persones, la tercera amb més visites de l’Illa, mentre que en el que portem de 2024, a 25 de juny, ja ha rebut 8.033 peticions d’informació, sent la segona darrere de la del centre de Maó (8.159)”, matisa Mercadal.

D’aquesta manera, la Fundació Foment del Turisme de Menorca completa la remodelació de tots els punts de l’Illa, complint el seu compromís d’oferir la millor atenció possible als visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.