Comencen les obres de reparació de la façana del Pavelló Municipal de Ciutadella i de l’annex L’obra anirà a càrrec de M. POLO SL, amb la direcció de l’empresa E. ARQ ENGINYERIA ARQUITECTURA i tindrà un cost de 140.445,21 €

Avui han començat les esperades obres de reparació de la façana del Pavelló i de l’annex. L’obra anirà a càrrec d’M. POLO SL, amb la direcció de l’empresa E. ARQ ENGINYERIA ARQUITECTURA i tindrà un cost de 140.445,21 €. Aquesta quantitat serà aportada, en un 75 %, pel Consell Insular de Menorca, mitjançant un conveni d’instal·lacions esportives.

Les obres, que tenen un termini estimat de tres mesos, consisteixen en la reparació dels  problemes d’impermeabilització de les cobertes; i també s’arreglarà l’estructura dels cinturons de coronació dels murs, ja que, especialment la planta més elevada, presentava una corrosió generalitzada de les armadures.

També se solucionaran els problemes de despreniment de les peces de marès, i es canviaran per un revestiment continu. Finalment, es traurà el passadís metàl·lic que hi ha actualment damunt la vorera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.