L’Ajuntament, des del Servei de Manteniment i Millora de la Via Pública, inaugura l’enllumenat nou de la carretera de Cala en Blanes Ofereix una millor visibilitat als conductors i vianants, mentre redueix a un terç el consum energètic en comparació amb l’enllumenat anterior

La setmana passada es van donar per finalitzades les obres d’instal·lació de l’enllumenat nou de la carretera de Cala en Blanes.

Aquesta via, molt utilitzada especialment en temporada alta, necessitava la urgent renovació de l’enllumenat per tal de millorar la visibilitat i, per tant, la seguretat de les persones que diàriament hi circulen en vehicle o a peu.

El nou sistema, tres vegades més eficient que l’anterior, ha augmentat la visibilitat gràcies a la instal·lació de deu punts nous de llum i a una tecnologia més avançada. Aquesta permet regular i programar la intensitat lumínica en funció de les necessitats, ja sigui per qüestions de volum de trànsit o de visibilitat, variables durant l’any.

Aquest projecte s’emmarca dins la línia d’ajudes per a la millora de les zones turístiques del municipi, en aquest cas de Cala en Blanes. I ha comptat amb una aportació pel total del preu del projecte; és a dir, per 366.928,41€, amb l’IVA inclusivament.  A la carretera de Cala en Blanes s’hi han instal·lat 76 lluminàries LED de 94 W, sobre columnes de 10 m d’altura, i distribuïdes de forma unilateral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.