VI Memorial Alfonso Mas de golf Agustín Daza i Antine Bast guanyen a Son Parc.

El Memorial de golf Alfonso Mas ha complert la sisena edició aquest any. Aquest torneig està dedicat a la memòria del prestigiós advocat, mort el 2017,  i és recordat cada any amb un torneig de golf organitzat pels seus companys de partida, la seva dona, Lourdes de Olives, i els seus fills Alfonso i Guillermo.

Un Shotgun a les 9,30 hores amb una gran participació (més de 60 jugadors), una excel·lent presentació del camp, temps molt calorós i una mica de vent.

Quadre de guanyadors

I CAT cavallers (0-14,4) guanyador Agustin Daza i segon Michel Lavernhe

II CAT cavallers (14,5 – 36) guanyador Leandro Sigman i segon Javier Ainsa Aguiló

Dames guanyadora Antine Bast i segona Caterina Aviño.

Lourdes de Olives va acabar fa dos anys el grau superior de Tècnic Superior d’Arts i Disseny en Ceràmica Artística a l’Escola d’Art de Sevilla i dissenya, en ceràmica, els preciosos trofeus per als guanyadors. Trofeu que va acompanyat d’un pernil deliciós. Com va recordar Lourdes, Alfonso sempre deia que en un torneig de golf, el guanyador s’havia d’emportar una mica suculent, per això sumen el pernil al trofeu.

A l’entrega de premis van acompanyar Lourdes, Alfonso i Guille, en representació dels amics de golf d’Alfonso, Memo Mercadal i Biel Llabrés.

Fotos de família amb tots els guanyadors i amb els Golfs de Son Parc del qual Guille, el seu fill, s’ha erigit en animador i speaker avesat acompanyant l’asturià Jorge de Diego que manca els moviments d’un cada vegada més nodrit grup de golfistes que fan Club.

Un divertit i animat lliurament de premis, amb sorteig d’un pernil inclòs, a la qual va seguir un bufet a Sa Bouera des Golf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.