La regidora Estefania Moll Cardona, del PSM Més per Menorca, presenta la seva renúncia

La regidora del PSM Més per Menorca Estefania Moll Cardona ha presentat la seva renúncia com a regidora de l’Ajuntament de Ciutadella per motius de conciliació familiar. 

Estefania Moll posa així punt final a la seva trajectòria dedicada a la política activa després de formar part de les llistes del PSM Més per Menorca a les últimes eleccions municipals. Moll ha estat una de les regidores del PSM Més per Menorca que ha donat suport a la moció de censura, juntament amb la resta de l’equip que formen els tres grups progressistes del municipi.

“Ciutadella havia de tornar a la normalitat democràtica, era el nostre deure amb l’electorat restablir el dret a exercir la majoria absoluta dels grups d’esquerres. Estic convençuda que els meus companys i companyes continuaran fent una molt bona feina per Ciutadella i pel benestar de les persones”, ha afirmat Moll. 

Des del PSM Més per Menorca agraeïxen la seva implicació, el seu compromís i la dedicació al projecte durant tot aquest temps.

Miquel Ametller Gomila suplirà la baixa d’Estefania Moll. Afiliat des de fa més de trenta anys al PSM, Ametller fa trenta-quatre anys que fa feina a l’Ajuntament de Ciutadella com a encarregat de senyalització viària. 

Ametller gestionarà les competències del Servei de Manteniment, Millora de la Via Pública i Esports, que -fins que no prengui possessió seran assumides pels regidors Maria Jesús Bagur i Pepe Capella. Està previst que Miquel Ametller prengui possessió com a regidor com més aviat millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.