El batle d’Alaior, José Luis Benejam, rep a la nova junta directiva de PIME Menorca

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, i el regidor de Promoció Econòmica, Txiqui Arévalo, han rebut a la nova junta directiva de PIME Menorca, al seu president, Juan Carlos Fernández Salort, i al vicepresident primer, Vicente Cajuso, acompanyats per la secretaria general de l’entitat, María García.

PIME i Ajuntament han abordat junts els reptes de la petita i mitjana empresa a Alaior. Fernández Salort ha expressat les seves idees sobre l’agilització de les tramitacions administratives, ha comentat la problemàtica del sector de la construcció, els elevats costos de producció i exportació, i la possibilitat de convertir locals en habitatge, entre altres assumptes d’interès.

Benejam ha reiterat el compromís del consistori alaiorenc amb la creació d’un entorn atractiu pels empresaris i la inversió. En quant a esforços públics, el batle ha recordat la inversió municipal de 1.5 Milions d’Euros, aproximadament, en les obres d’electrificació de la segona fase del polígon industrial ‘La Trotxa’.

Al igual que la continua generació d’estímuls per fer venir menorquins i turistes a la ciutat per dinamitzar el comerç local.

Així mateix, ha fet referència a l’estreta col•laboració entre l’administració pública i el sector privat, que dona grans fruits per a tothom a Alaior, com és el cas de l’estand propi a FITUR.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.