El Consell Insular destina 60.000 euros en ajuts a les confraries de pescadors de Menorca El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 de novembre

El Consell Executiu del Consell Insular de Menorca ha aprovat les bases reguladores dels ajuts a les confraries de pescadors de Menorca i la convocatòria per a l’any 2024.

L’objectiu és donar suport a les activitats generals i promocionals que puguin dur a terme les confraries de pescadors de Menorca entre l’1 d’octubre de 2023 i el 30 de setembre de 2024. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 de novembre.

L’import total i partida pressupostària és de 60.000 euros i la quantia màxima per a cada confraria és de 22.000 euros. Es preveu reunir la sol·licitud i la justificació al mateix temps, de manera que els ajuts es justificaran a través d’un compte justificatiu simplificat.

“L’interès del departament d’Economia i Serveis Generals és donar suport i col·laborar amb les confraries de pescadors de Menorca per tal de contribuir al desenvolupament sostenible del sector pesquer, tot equilibrant els recursos marins, els mitjans de producció i les captures com s’adiu en un territori Reserva de Biosfera”, exposa la consellera d’Economia i Serveis Generals, Maria Antònia Taltavull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.