Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

L’Ajuntament reactiva la reforma del carrer Signe Àries S’actualitza el pressupost amb la intenció de poder executar les obres de millora i pavimentació, després que l’anterior convocatòria quedés deserta

Ajuntament de Ciutadella va aprovar, durant la Junta de Govern, el «Projecte de millora i pavimentació del carreró de Santandria, des del carrer Signe Àries Urbanització Sa Caleta – Santandria», amb un pressupost actualitzat el passat 26 de juliol.

Va ser durant el març de 2022 quan es va redactar aquest projecte per part dels tècnics municipals, l’enginyer de camins, canals i ports, i l’enginyer tècnic d’obres públiques.

A finals d’aquell mes es va acordar ratificar la resolució de l’Àrea de Territori i Entorn i Serveis Urbans relativa a la sol·licitud al Consell Insular de Menorca la inclusió en el Pla Insular de Cooperació 2022 d’una relació de projectes en la qual s’incloïa aquest projecte.

Posteriorment, a finals d’agost del 2022, es va aprovar definitivament, en Junta de Govern, el projecte, redactat pels serveis tècnics municipals, amb un pressupost d’execució previst per contracte de 246.888,44€, IVA inclòs.

Malauradament, el gener de 2023, el procediment d’adjudicació del contracte de les obres es va declarar desert.

Finalment, gràcies a una pròrroga emesa pel conseller executiu de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació, sobre el termini d’adjudicació de les obres relacionades amb el PIC 2022 fins al desembre del 2024, i dels terminis d’execució i de justificació de les obres fins al 30 de juny de 2026, es va poder actualitzar el projecte.

Així, en data 26 de juliol del 2024, els tècnics municipals, l’enginyer de camins, canals i ports, i l’enginyer tècnic d’obres públiques, han redactat el projecte amb l’actualització del pressupost per un import de 381.000,38€.

Aquesta proposta es va aprovar, finalment, durant la junta de govern del passat dimecres 8 d’agost.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.