Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

Més per Menorca i PSOE Menorca duen a ple la destitució de Mateu Aínsa com a director insular Els dos partits de l'oposició presenten una proposta per instar el president del Consell Insular que cessi al director insular de Medi Ambient pel seu greu comportament a les festes des Castell

Després d’observar el silenci i la falta de lideratge del president del Consell Insular, Adolfo Vilafranca, amb el Cas Aínsa, els dos partits de l’oposició, Més per Menorca i PSOE Menorca, reclamen explicacions i que es prenguin mesures que, segons consideren, “ja arriben massa tard”.

Concretament, ambdós partits volen que el ple condemni l’actitud violenta del càrrec públic i en demani la seva dimissió. De no produir-se la renúncia voluntària, proposen que sigui el president qui el destitueixi “de forma immediata”.

La portaveu de Més per Menorca, Noemí García, ha manifestat que “si el cas és greu, encara ho és més la complicitat del senyor Vilafranca amb l’actitud deplorable d’un company seu”. La portaveu menorquinista ha sentenciat que “cada dia que passa, es va desacreditant el govern del PP i, en conseqüència, en surt afectada la màxima institució que representa a tots els menorquins i menorquines”.

Per la seva banda, la portaveu del PSOE Menorca, Susana Mora, ha afegit que “no podem permetre que el president sigui còmplice amb el seu silenci d’uns comportaments que van en contra dels principis del respecte i la tolerància. Així com tampoc no podem permetre que un càrrec públic que representa tota la societat menorquina quedi impune i mantengui la seva cadira com a director insular del Consell de Menorca. Vilafranca l’ha de cessar”.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.