Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

Setmanari El Iris del 27 d’agost de 1949

El Setmanari El Iris del 27 d’agost de 1949 parlava a la portada de la mort del pintor ciutadellenc, Antoni Cardona, a Manacor, que havia desenvolupat la seva carrera pictòrica a Mallorca. S’inaugurava la línia postal aèria entre Menorca i la Península, que coincidia amb l’arribada a Menorca del Director General de Correus i Telecomunicacions, Luis Rodríguez de Miguel. El Seminari obria la matrícula escolar per als fillets amb vocació sacerdotal. La Instantània glosava la cordialitat dels ferreriencs amb els ciutadellencs durant les recents festes de Sant Bartomeu. Es parlava de les corregudes a peu, ases, someres i cavalls que havien estat substituïdes per partits de futbol. Es publicava el poema “Illa d’Argent” de Jaume Timoner Petrus.

El gremi patronal de Taulajaders (treballadors de l’escorxador i carnissers del mercat) honrava al seu patró, Sant Bartomeu.

El 20 d’agost era batiat el fillet Antoni Julià Pons, fill del mestre nacional Joan Julià Seguí i Beatriz Pons Vila. Van ser el seus padrins, el seu avi, Antoni Julià Montero i Esperança Bosch de Capella.

També el 20 d’agost era batiada a Sant Francesc la filleta Maria del Pilar Gelabert Roca, filla de mestre nacional Gabriel Gelabert Vivó i Pilar Roca Gorrías. Van ser els padrins, Jaume Gelabert Vivó i Mercedes Roca Gorrías.

L’Ermita de Sant Joan Baptista, celebrava el 28 d’agost la festa de la degollació de Sant Joan.

El Ciutadella i el Minerva empataven 2-2 al camp de Sant Bartomeu de Ferreries, al partit de festa major.

El Club Nàutic de Ciutadella organitzava una competició de natació entre Maó i Ciutadella

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.