Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

Primera posició de Frank Wolfgang (CN Ciutadella) a la quarta Copa Balear 2024

Molt bona actuació del palista del Club Nàutic Ciutadella Frank Wolfgang a la quarta Copa Balear de Caiac de Mar celebrada a Santa Ponça, a Mallorca, i que també era la Volta a les Illes Malgrats 2024. El representant del CN Ciutadella va aconseguir acabar primer classificat a la seva categoria de Veterans 55-59.

Amb sortida des de la mateixa plata mallorquina, amb el sistema australià, el palista CNC va protagonitzar una sortida espectacular, clau per la seva victòria definitiva. Ja de tot d’una es va posar en el grup de davant de la prova autonòmica i després de passar el tros difícil de girar l’illa, ja en la recta final, a Frank Wolfgang li tocava mantenir la seva velocitat per garantir-se el podi en aquesta Copa Balear.

Va saber fer bona la sortida el palista del CN Ciutadella per adjudicar-se el triomf en una jornada de molta calor però preciosa i un gran ambient. “Molt content perquè els meus dos grans competidors a la meva categoria també hi eren i haurien pogut guanyar ells i per tant content” diu Wolfgang.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.