Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

L’exposició fotogràfica ‘We weren’t meant to go to Guinea’ arriba aquest divendres al Convent de Sant Diego d’Alaior

Divendres 6 de setembre, s’inaugura al Convent de Sant Diego, a les 19h, l’exposició fotogràfica ‘We weren’t meant to go to Guinea o No teníem previst anar a Guinea’ amb una projecció del documental d’aquesta exposició.

Es tracta d’un projecte multidisciplinari, que inclou documental i fotografia, desenvolupat per Clara Pons a partir de la seva experiència com a voluntària a Guinea amb l’organització URBOND. Conta la història d’aquells qui no poden contar-la, perquè quan a casa només et donen una torrada de pa diària només es pensa en sobreviure.

Per què Guinea? En ser un dels països més pobres del món, Guinea presenta grans desafiaments, com és l’accés a una educació de qualitat.

El documental es centra en la història biogràfica d’Ousmane Drame, fundador d’URBOND. Drame va créixer a Guinea i abandonà el seu país d’origen cercant una vida millor. La va trobar als setze anys al Regne Unit, gràcies als seus sacrificis però també a l’ajuda i suport d’altres persones que van marcar un abans i després en la seva vida.

Ara el seu desig és ajudar a qui ho necessiti, sigui al Regne Unit o a Guinea. Per a Drame l’educació va obrir les portes a un futur digne, és per això que URBOND està en procés de construir la primera escola des de zero a Guinea i crear un programa educatiu de qualitat que eviti que les filletes deixin d’assistir a les classes una vegada tenen la primera menstruació.

Aquesta exposició es podrà visitar del 6 al 22 de setembre per tal de visibilitzar una realitat commovedora i generar consciència sobre la importància de l’educació com a eina per transformar vides.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.