Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

Quin carnaval vols? Després de l’èxit de participació en la votació popular de les carrosses i disfresses del Carnaval de l’any passat, l’Ajuntament utilitza el mateix sistema participatiu per escollir la temàtica del Carnaval 2025  

Des del Servei de Festes de l’Ajuntament de Ciutadella ja s’està treballant en el pròxim Carnaval 2025 i en la temàtica que regirà la decoració dels carrers i places de la ciutat.

En aquest sentit, i vist l’èxit de participació en la votació popular per triar les carrosses i disfresses guanyadores del concurs de l’any passat, l’equip de govern ha decidit obrir un nou procés participatiu perquè la ciutadania pugui escollir la temàtica del Carnaval 2025.

Així, des d’avui mateix i fins al dia 15 de setembre, totes les persones empadronades a Ciutadella podran accedir al lloc web municipal i votar per una d’aquestes tres opcions:

  1. FANTASIA MEDIEVAL La proposta consisteix a transformar el centre de la ciutat i ambientar-lo en aquesta època històrica. A més, s’hi afegiran elements de fantasia i referències a pel·lícules i sèries ambientades en l’edat mitjana, com “Joc de Trons” o “El Senyor dels Anells”. Aquestes referències també serviran d’inspiració per a tothom que es vulgui disfressar.
  2. EL CONTINENT AFRICÀ Natura, civilitzacions i cultura. Un viatge pel continent on va néixer l’espècie humana, que compta amb una gran riquesa visual: naturalesa, jungla, sabana, desert i animals. També inclou països i cultures universals com Egipte i el Marroc, tribus i una extensa diversitat cultural.
  3. CIUTADELLA 3025 Com s’imagina la ciutadania que serà Ciutadella d’aquí a mil anys? Com es desplaçaran? Com vestiran? Com es comunicaran? Pel·lícules de ciència-ficció i futuristes com “Blade Runner”, “Terminator”, “El planeta dels simis”, “Sóc llegenda”, “Mad Max”, etc., ajudaran a inspirar la ciutadania a disfressar-se i a omplir els carrers i places d’imaginació, humor i festa.

El termini per votar ja està obert i s’hi pot accedir des d’aquest enllaç:

https://www.ajciutadella.org/Sol/FormSol.aspx?Tipo=VTEC

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.