Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

El PP Ciutadella denuncia l’ús partidista dels canals oficials de l’Ajuntament per part del tripartit d’esquerres

Juana Mari Pons i Joan Benejam Escanellas (PP Ciutadella). Foto: Bep Al·lès.

La portaveu del PP de Ciutadella, Juana Mari Pons, ha denunciat “l’ús partidista i sectari” dels canals oficials de comunicació de l’Ajuntament de Ciutadella per part de l’equip de govern de PSOE, PSM-MÉS i Ciutadella Endavant.

Pons ha qualificat de “totalment inadmissible” el comunicat emès dijous per l’Ajuntament de Ciutadella en què s’acusa el grup del Partit Popular de mentir i considera que “estan fent servir recursos públics, que són pagats per tots, per atacar i desacreditar la oposició d’una manera ruïna i deslleial”.

Per a l’exalcaldessa, “aquestes maniobres suposen un greu abús de poder i una manca de respecte feia la imparcialitat que hauria d’imperar a les notes de premsa de la institució”.

A més, ha recordat que durant l’any en què el PP va estar al capdavant del govern municipal “mai vam emetre un comunicat de l’Ajuntament per atacar els tres partits d’esquerra. Si volen criticar alguna cosa sobre la nostra tasca d’oposició, tenen els seus grups municipals. Es creuen que l’Ajuntament és seu”.

Finalment, Juana Mari Pons ha exigit a l’alcalde, Llorenç Ferrer, “una disculpa pública” pel que ha passat, i ha anunciat que en resposta a aquesta situació, el PP de Ciutadella presentarà al proper ple una moció perquè “es garanteixi la neutralitat política en l’ús dels mitjans de comunicació institucionals i aquests deixin de ser emprats com a eina de confrontació política”.

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.