Inscriu-te a l’Escola de Formació Joan Francesc López Casasnovas

Multitudinari espectacle líric de ‘La Carroza del Teatro Real de Madrid’ a Cala en Porter

Ahir vespre, ‘La Carroza del Teatro Real’ ha estat present a Cala en Porter, a la Plaça de l’Església, al costat del Bar Pons.

A aquesta instal·lació itinerant, ubicada en aquesta ocasió a Cala en Porter amb motiu del 50è aniversari de les seves festes populars, i per primera vegada a territori insular espanyol, s’han interpretat diverses peces populars d’òpera i sarsuela, de la mà dels joves talents de Crescendo, el programa formatiu del Teatro Real de Madrid.

Puccini, Saint-Saëns, Verdi, Mozart, Léo Delibes, Charles Gounod, Georges Bizet, Jacques Offenbach, Ruperto Chapí o Franz Lehár, són els compositors de la música que ha comptat amb extraordinàries veus com les de Carmen Larios, Soprano, Laura Orueta, Mezzosoprano i Milan Perisic, baríton. Així mateix, Belén Castillo ha acompanyat a les tres veus amb el piano.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam ha agraït al Teatro Real de Madrid la seva implicació per portar aquest escenari per primera vegada a Cala en Porter i a les Illes Balears. També ha agraït a l’associació de veïns de Cala en Porter la feina que fan pel seu nucli residencial, sobretot per organitzar el 50 aniversari de les festes, i al Consell Insular de Menorca per col·laborar en la celebració d’aquest acte.

La intervenció del batle Benejam, ha acabat amb una menció al treball que s’està fent a la platja de Cala en Porter. S’està fent tot el possible perquè la platja es recuperi quant abans.

El director insular de Cultura, Tiago Reurer, ha subratllat que «aquest espectacle és un gran punt d’inici per celebrar el 50 aniversari de les festes de Cala en Porter».

Aquest concert líric no només ha deixat emocions en la multitudinària quantitat d’espectadors que assistiren a l’acte, sinó també en els seus intèrprets. Les tres veus i la pianista han declarat que «haver vingut a Menorca ha estat tot un luxe, és el lloc ideal per tancar l’estiu i començar la temporada de feina».

També han remarcat que «s’han sentit acollits en tot moment pel poble. És molt important portar l’òpera a aquells llocs més apartats dels teatres principals i oferir una experiència familiar i propera».

Hauser & Wirth Tardor 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.